Flavin7 termékek header

Flavin77 Omega Kid szirup 250ml

Cikkszám: 2265

Fogyasztói ár: 16500 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Flavin77 gyümölcs és gyógynövény szirup 250ml - (Zöld: minden gyermeknek) Flavonoidok a gyermekeink védelmében

A növényvilágban található Flavonoidok számtalan esetben bizonyították immunerősítő képességeiket az emberi szervezetben. a legtöbb flavonoid képes lehet olyan folyamatokat meggátolni, amelyek szerepet játszanak a daganatos elváltozások kialakulásában. Ez egyrészt antioxidáns tulajdonságukkal, azaz szabadgyököket lekötő, semlegesítő hatásukkal hozható összefüggésbe, másrészt a Flavonoidok gyulladáscsökkentő és immunmoduláns tulajdonságai is jelentősek.

Nem utolsó sorban segítik az egészséges cukoranyagcsere folyamatokat, amely kiváltképp fontos lehet a gyermekek körében egyre gyakoribb korai elhízás és az inzulin rezisztens cukorbetegség megfékezésében.

 

Ebben az Omega Kid kiszerelésben az idegrendszer fejlődésében kulcsszerepet játszó telítetlen zsírsavak kerültek hozzáadásra. Ezek a vegyületek segítik a neuronok közötti interakciók zavartalan működését, amely a kicsik intelligenciateszteken nyújtott eredményeikből tökéletesen kimutathatóak.

Az omega-3 segítséget nyújthat ahhoz, hogy a gyermekek, akiknek étrendjét megfelelő mennyiségű omega-3-mal egészítették ki, jobb lett a példamegoldó és koncentráló képességük, valamint gyorsabb lett a felfogásuk.

Egy másik 8-9 évesek körében végzett kutatás azt mutatta, hogy a rendszeresen omega-3-hoz jutó gyermekek 81%-a jobban olvasott, 67%-a jobban írt, 74%-a pedig jobb eredményeket ért el matematikából.

 

A kutatók szerint a pozitív változások hátterében a koncentrációképesség javulása áll. Ez önmagában is fontos lehet azoknál a gyerekeknél, akik szétszórtak és nehezen tudnak figyelni.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres