Flavin7 termékek header

DHM-300 30db

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 10900 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Szintetikus helyett, természetes megoldás a stresszre!

Rövid ismertető:

Szintetikus helyett, természetes megoldás a stresszre!

Főbb hatásterületek:
-stressz
- szorongás
- depresszió
- pánikbetegség
- másnaposság

Termékismertető 
Összetevők:
szőlőtea, japán mazsolafa, zselatin kapszula.

A stressz különböző ingerek hatására az emberi szervezetben bekövetkező válaszreakció. A stresszbetegséget napjaink népbetegségének tartják, azonban már évezredekkel ezelőtt is ismert volt. Ilyen válaszreakciók alakultak ki őseink mindennapjaiban az élelem megszerzése kapcsán előforduló veszélyhelyzetek esetén.A stressznek két fajtáját különíthetjük el. Megkülönböztetünk pozitív és negatív stresszhatásokat.

A „pozitív stressz” serkentőleg hat, segít a vészhelyzet elhárításában és ezt követően rövid időn belül visszatér a szervezet a normális szintre. (Erre példa egy támadás az utcán. Ekkor a stresszhormonoknak köszönhetően az izmainkban fokozódik a vérellátás, mely a menekülést szolgálja.)

A „negatív stressz” inkább lelki folyamatokon nyugszik, általában egy élethelyzet idézi elő. Ezek a hatások különböző testi és érzelmi tünetek kialakulásához vezetnek, úgymint kézremegés, verejtékezés. (Ilyen reakciót válthat ki egy házastársi veszekedés, vagy sorban állás a már egyébként is fokozott érzelmi állapot talaján.)

A stressz hatása a szervezetre
A stressz tünetei az ingerlékenység, a fáradtság, a gyakori fejfájás és az alvászavar.
Ha a szervezet nem képes megbirkózni az adott élethelyzettel, testi és lelki szinten is számolni kell a káros hatások kialakulásával.A káros stresszhatások a szív- és érrendszert érintik leginkább.
A stresszhelyzetre bekövetkező vérnyomás emelkedés, a szívfrekvencia fokozódása egy magasabb szinten stabilizálja a szív munkáját és magas vérnyomást (hipertónia) okoz.

Mi az a dihydromyricetin (DHM)?
dihydromyricetint egyedülálló növényfajtákból állítják elő, köztük a Szőlőtea (Ampelopsis grossedentata) és a Japán mazsolafa (Hovenia dulcis).A növényekben található hatóanyag feladata, megvédi a növényeket a stressztől, valamint hozzájárul a gyümölcsök és virágok illatához és színéhez.

Szőlőtea
Ampelopsis grossedentata, amit szőlőteának is neveznek, Kínában évszázadok óta hagyományos italként használják. A szőlőtea gazdag polifenolokat tartalmaz, és jótékony hatással van az emberi egészségre.A polifenolok a gyümölcsökben, zöldségekben, italokban és illóolajokban előforduló természetes anyagok. Ezek a vegyületek megvédhetik a növényeket az oxidatív stressztől és a rovaroktól.Az oxidatív stressz az oxidánsok és antioxidánsok egyensúlyhiánya, és a krónikus betegségek patogenezisének fő tényezőjeként tartják számon.
/Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6719964/

Japán mazsolafa
A japán mazsolafa (Hovenia dulcis) őshazája Kelet-Ázsiában van. Nevét onnan kapta, hogy szőlőhöz hasonlatos mazsolaszerű áltermései vannak. A fa elérheti a 10 méteres magasságot és rendkívül szép látványt nyújt.
Kedveli a napfényes területeket, az árnyékot nem szereti, viszont kisebb fagy esetén sem esik benne kár.
Termése illatos, édes és nagyon zamatos. Ázsiában nyersen és aszalva is fogyasztják, de az sem szokatlan, hogy megfőzik és ételek ízesítésére használják. A mazsola oldja a görcsöket, csillapítja a lázat, de hashajtó és vízhajtó hatásáról is ismeretes.

Az alkoholizmus világszerte problémát jelent, az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint évente 2,5 millió ember halálát okozza, éppen ezért az utóbbi időben komoly kutatások indultak az alkoholfogyasztás megállítását, vagy legalább csökkentését célzó gyógyszerek kifejlesztése érdekében.

japán mazsolafa (Hovenia dulcis) kínai változatának kivonatai megoldást jelenthetnek a problémára. A kivonatokat több mint 500 éve használják Kínában a másnaposság kezelésére. A kísérletek megállapították az egyik alkotóeleméről, a dihydromiricetinről (DHM), hogy ittassági blokkolóként működik a szervezetben, meggátolva az alkohol szokásos intoxikációs hatásának kialakulását az agyban, bármennyi legyen is a vérben.További kísérletekkel igazolták, hogy a dihydromyricetin (DHM) nevű összetevő a véralkoholszinttől függetlenül megakadályozza az agyra kifejtett bódító hatást, csökkenti a másnaposság tüneteit, sőt, idővel mérsékli az alkohol iránti vágyat is.

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

Felhasználási javaslat:
1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x1 kapszula/nap. Bő vízzel bevenni! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve.Kisgyermekek elől elzárva tartandó!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk! 
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!  

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres