Flavin7 termékek header

Hangnover Plus 8 db kapszula

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 5200 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Dihydromyricetin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula másnaposság tüneteinek enyhítésére.

Dihydromyricetin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula másnaposság tüneteinek enyhítésére.

A dihydromyricetin hatóanyag segít csökkenteni a fejfájás és hányinger tüneteit, amely reggel jelentkezik alkoholfogyasztás után.

Főbb hatásterületek:

- másnaposság enyhítése
- a májkárosodás minősítése
- az alkoholmérgezés tüneteinek csökkentése
- segítség lehet az alkoholfüggőség leszokásában

A lerészegedés oka az etanol (más néven: etil-alkohol), amely a gyomron keresztül felszívódva, a vérkeringéssel jut el az agysejtekig. Az ott kifejtett hatásának lényege, hogy zavart kelt a neuronok közötti információáramlásban, a receptorok szokásos ingerületfelvételi, leadási és továbbítási menetében. Nagyobb dózis esetén kvázi idegméregként, közvetlenül mérgezheti az agy sejtállományát is. Az eképpen bénított központi idegrendszer csak lassan képes visszarendeződni józan hétköznapi állapotába. A dihydromyricetin hatóanyag éppen azon a receptoron fejti ki hatását, amelyet az etanol leginkábbb támad.

Mindannyian tudjuk, hogy az alkohol roncsolja a májat, de a legtöbben azt feltételezik, hogy nem okoz jelentős károsodást. Sokan nincsnenek tisztában az alkohol átfogó májkorosító hatásaival. Amennyiben valaki rendszeresen fogyaszt alkoholt, egy bizonyos ponton a májkárosodás elkerülhetetlen. Ez talán nem befolyásolja jelentősen az életminőséget, de hosszútávon komoly problémákat okozhat. Nagy mennyiségű alkoholfogyasztás esetén minimalizálni kell a májkárosodást ami a dihydromyricetin hatóanyag rendszeres szedésével jelentősen csökkenthető.

A dihydromyricetin hatóanyag kiemelkedő hatékonysága a másnaposság megszüntetésében annak köszönhető, hogy fokozza a májban az alkohol lebontásáért felelős enzimek termelődését, és csökkenti az alkoholnak az agy GABA receptoraira gyakorolt hatását. Sejtszinten semlegesíti (szakszóval: antagonizálja) az alkohol akut hatását. Az utolsó ital után, ha lefekvés előtt beveszi, segít minimalizálni az alkohol szervezetre gyakorolt hatását.

Érezze jól magát és ébredjen frissen egy éjszakai kikapcsolódás után is! A dihydromyricetin hatóanyag segít csökkenteni a fejfájás és hányinger tüneteit, amely reggel jelentkezik alkoholfogyasztás után.

Felhasználási javaslat:
napi 2 kapszula.
Az utolsó alkoholos ital elfogyasztása után, lefekvés előtt 1 kapszula, illetve szükség esetén másnap reggel 1 kapszula bevétele segít minimalizálni az alkohol szervezetre gyakorolt hatását!

Alkalmazásának és hatásának időtartalma alatt tilos járművet vezetni vagy baleseti veszéllyel járó munkát végezni!

Hatóanyagok 1 kapszulában:
  • Dihydromyricetin (98%)   300 mg
  • Ginseng őrlemény (10%)  5 mg
  • Sylimarin (80%)   5 mg
Összetevők:

Dihydromyricetin, HPMC kapszula, (hipromellóz, cink-oxid, sűrítőanyag, emulgeálószer,) Mineral Complex Pure Crystal 120 "TM( clorid, magnézium, szulfát, nátrium, kálium) Máriatövis kivonat(sylimarin), Ginseng őrlemény.

Figyelmeztetés az egészségre vonatkozó állításokról:
A Hangnover Plus 8 db kapszula az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer.

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát.

A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak.

Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére.

Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres