Flavin7 termékek header

andemX Post 2x120 kapszula

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 64600 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Csökkentsük a post-covid tüneteket növényi hatóanyagokkal!

Csökkentsük a post-covid tüneteket növényi hatóanyagokkal!

Főbb hatásterületek:
- post-covid tünetek csökkentése
- gyulladásgátló hatás
- antivirális hatás
- gombaellenes hatás
- antibakteriális
- immunrendszer erősítése

Összetevők:
Fahéjaldehid, U-vitamin, kurkunin komplex, EGCG, Quercetin, luteolin, rezveratrol, HPMC kapszula

A COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható szövődmények - post-covid, vagy long-covid néven ismert -, a legkülönfélébbek lehetnek.
Ezek közül keringési, légzőrendszeri, központi idegrendszeri és véralvadással kapcsolatos szövődmények ismertek.
A lehetséges szövődmények között gyakorta megfigyelt a krónikus fáradtság, a légszomj, mellkasi- és hátfájdalom, fokozott verejtékezés, szorongás (szívinfarktus tünetek).

A koronavírus-fertőzés szövődményeként kialakuló szívizomgyulladás lehet egészen enyhe, tünetmentes lefolyású, de járhat szívritmuszavarral vagy súlyos szívelégtelenséggel.
A szívizom kórosan megvastagodhat, a szív teljesítőképessége csökkenhet, a pumpáló ereje akár 20-30 évet öregedhet 1-2 hónap alatt.
A szövődmények sokféleségét mutatja, hogy a fertőzés lehetséges következménye lehet a fokozott vérrögképződés, mely az erek és kapillárisok elzáródását okozhatja, de a fokozott vérzési hajlam is.
Gyakori a rendszeresen visszatérő fejfájás, valamint a kognitív funkciók romlása is.

A készítmény, a benne található hatóanyagok segítségével nem csupán enyhítheti a Post-Covid tüneteket, de segíti a szervezetünket a kiváltó okok leküzdésében és a megtisztulásban a koronavírus fertőzés után a testünkben maradt lappangó szövődményektől.
A Post-Covid hatások Covid-19 fertőzés és/vagy védőoltás ellenére is kialakulhatnak.

A hatóanyagokról röviden:

Fahéjaldehid (Cinnamaldehyde)
A fahéjaldehid (gyakori formájában: transz-fahéjaldehid) a fahéj fő aldehid alkotórésze.
A fahéjaldehid a természetben a ceyloni fahéjfa és más Cinnamomum fajok, mint a kámfor és a kasszia kérgében fordul elő.
Ezek a fák a fahéj természetes forrásai és illóolajaikat 90%-ban fahéjaldehid alkotja.

Hatásai:
- Immunmoduláns
- Antivirális hatással rendelkezik
- Csökkenti a gyulladásos folyamatokat a szervezetben
- Gombaellenes
- Antibakteriális hatású
- Elősegíti a gyomor egészségét
Ezeken kívül nyugtató, fájdalomcsillapító, lázcsillapító, görcsoldó és egyéb hatású, de a penészgátló hatással is rendelkezik.
Serkentheti a nyál és a gyomornedv szekrécióját, fokozhatja az emésztési funkciókat, enyhítheti a gyomor-bél traktus simaizomgörcsét és enyhítheti a bélgörcs fájdalmát.
A gyomorfájdalom kezelésére a gyomor-bélgáz kólika jelentős hatással van a gyomor élénkítésére és a szél kiutasítására.

U-vitamin
Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben.
Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés okozhat több látszólag független problémát.
Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg.
Az U-vitamin az S-methylmethionine egyik elnevezése.
1949-ben Garnett Cheney publikálta ennek az anyagnak a fekélyellenes hatását egy tanulmányban és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor- és bélnyálkahártyán és a májban.
A fekély (angolul: ulcer) szó után kapta az S-methylmethionine az U-vitamin nevet.
U-vitamin előfordulása:
Az U-vitamin a zöldségekben (pl. nyers káposztában, főleg a kelkáposztában), paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben található nagyobb mennyiségben.
Kb. 3-5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U-vitamint.

Kurkumin komplex (Curcumin)
A kurkumát a hagyományos indiai gyógyászatban, az ajurvédában több ezer éve alkalmazzák eredményesen.
Emésztésserkentőként, rovarcsípések, kígyómarások és egyéb sebek fertőtlenítésére, láz- és fájdalomcsillapításra illetve májbetegségekre használták.
Hatékony gyulladáscsökkentő hatása miatt különféle ízületi bántalmak kiegészítő kezelésére régóta alkalmazzák.
A kurkuma hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez, támogatja az emésztést és az intesztinális komfortérzést.
A kurkuma legfontosabb hatóanyaga a kurkumin, amely a kurkuma meghatározó sárga színét adja, és egyben a polifenolok hatalmas csoportjának egyik tagja.
Amellett, hogy erős antioxidáns - vagyis megköti az egészséget károsító szabadgyököket - rendelkezik a polifenolokra illetve flavonaidokra jellemző általános egészségvédő tulajdonságokkal.
Terápiás alkalmazása nagyon hasonló számos bioflavonoidéhoz, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás, immunstimuláló vegyület.

EGCG
Kisebb mennyiségben a vörös, az oolong vagy a fekete teában is megtalálható az EGCG, azonban nagy mennyiségben csak a zöld teában fordul elő, ennek oka pedig a zöld tea feldolgozási módja: az éppen betakarított friss levelek gőzölésével állítják elő.
Nem erjesztik, mint a fekete teát, a legkevésbé feldolgozott teafajta, éppen ezért tartalmazza a legtöbb fontos antioxidánst.
Csökkenti az étvágyat és felpörgeti az anyagcserét.
A benne található katekinek megakadályozzák a baktériumok, gombák szaporodását.
Baktériumellenes tulajdonságokkal is bír (károsítja a baktériumok külső membránját, és csökkenti a baktériumspórák számát).

Quercetin (Kvercetin)
A kvercetin egy úgynevezett flavonol, amely a polifenolokhoz tartozik.
Ez az összetevő természetes módon megtalálható a növényekben, és így számos élelmiszerben.
A quercetin erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen meggátolja a gyulladás kialakulását.
A quercetin egy erős immunfokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bír.

Luteolin
A luteolin valójában egy növényi pigment, amelyet flavonoidnak , pontosabban flavonnak neveznek.
Nem tévesztendő össze a luteinnel, a szem egészségét védő vitaminnal, a luteolin kétszer erősebb, mint az erős antioxidánsok, a C- és E-vitamin.
Valójában segít a szervezetnek a C- és E-vitamin újrahasznosításában a hatékonyabb felhasználás érdekében.
A flavon luteolinnak számos hasznos hatása van, többek között: antioxidáns, gyulladáscsökkentő, mikroglia gátlás, idegvédelem és memórianövelés .

Rezveratrol (Resveratrol)
A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol.
A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum).
Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.
Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bio- flavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.
A 80-as években népegészségügyi adatok alapján vált nyílvánvalóvá, hogy a vér-koleszteriszittel arányosan nő a koszorúér betegségekből eredő (szívinfarktus) halálesetek száma.

Főbb hatóanyagok 4 kapszulában:
EGCG: 100 mg
DH-Quercetin: 80 mg
Luteolin: 60 mg
Kurkumin komplex: 100 mg
- ebből kurkumin: 20 mg
U-vitamin: 400 mg
Fahéjaldehid: 800 mg
Resveratrol: 40 mg

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

Felhasználási javaslat: 4 kapszula/nap.
Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres