Flavin7 termékek header

Flavin7 Quercetimmun 200 ml

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 8200 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Főbb összetevők: Quercetin, Myricetin, Sylimarin, Rezveratrol, Apigenin, Hesperidin, Kaempferol

Főbb összetevők: Quercetin, Myricetin, Sylimarin, Rezveratrol, Apigenin, Hesperidin, Kaempferol

QuercetinA kvercetin egy flavonoid, mely gyümölcsökben és zöldségekben található meg.Jól ismert antioxidáns aktivitásáról és allergiaellenes tulajdonságáról, amelyeket az immunrendszer stimulálása, a vírusellenes aktivitás, a hisztamin felszabadulásának gátlása, a gyulladást elősegítő folyamatok gátlása jellemez.Hatásmechanizmusa:-a vírus sejtfertőző képességének gátlása-a már fertőzött sejtek replikációjának gátlása-a fertőzött sejtek antivirális gyógyszeres kezeléssel szembeni rezisztenciájának csökkentéseHatóanyagok: 120 mg Quercetin+480 mg Bioflavonoid/10 mlÖsszesen: 2400 mg Quercetin+9600 mg Bioflavonoid 200 ml-ben

Antioxidáns hatás:

  • A flavonoid típusú vegyületek szerkezetüknek köszönhetően jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek.
  • Rendszeres fogyasztásuk csökkentheti a környezeti hatások által a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan működését.
Csökkenthetik az érelmeszesedést:
  • Az érelmeszesedés a szervezetben bárhol kialakulhat a verőerek falán, tipikusan a szív koszorúereken, a végtagokban és az agyi erekben jelentkezik.
  • Számos tudományos közlemény támasztja alá, hogy a flavonoidok rendszeres fogyasztása esetén antioxidáns és érfal stabilizáló hatásuk révén lassítják, gátolják a meszesedés kialakulását.
Szív- és érrendszer védelme:
  • A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve ezzel az érfalak rugalmasságát.
  • Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthetik a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejtenek ki trombózis ellen.
Allergiaellenes hatás:
  • Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.
  • A flavonoidok egyéb kedvező élettani hatásai mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek.

A flavonoidok – közöttük különösen a quercetin -, szintén segítséget nyújtanak a vitaminok beépülésében, így a komplex összeállítás által csökkenthető a fertőző megbetegedések kockázata, azok súlyossága és időtartama.

Felhasználási javaslat: 2x10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x10 ml/nap.A z ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, gyermekektől elzárva!Figyelmeztetés az egészségre vonatkozó állításokról:A Flavin7 Quercetimmun 500 ml az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát.A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres