Flavin7 termékek header

Flavin7 Q10 + Quercetin 30 kapszula

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 10800 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Energiatöbblet hatékonyabb felszívódású Q10-zel!

100 mg Q10/kapszula

Energiatöbblet hatékonyabb felszívódású Q10-zel!

A Q10 megfiatalíthatja a szervezetét! 

Főbb hatásterületek:
- csökkenti az öregedési folyamatokat, támogatja a sejtek energiapótlását
- szív- és érrendszeri problémák
- 40 éves kor után javasolt a folyamatos fogyasztása
- legyengült, energiahiányos szervezet számára
- egészségmegőrzés, illetve megelőzés

A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, elsőrendű antioxidáns tulajdonságú és valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen.
A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását. A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formába alakul át. Viszont szervezetünk koenzim Q10 szintje korunk előrehaladtával csökken.
A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben. 

Megszokott táplálkozással szinte lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges Q10 mennyiségét ezért fontos a pótlólagos szedése.

A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek,  például a pangásos szívbetegség, szívritmus zavarok, koszorúér betegség, magas vérnyomás esetén segíthet. A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik.

Erős antioxidáns, valamint segíti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek.

Különféle látási problémák esetén is alkalmazható, igen jó hatású szürkehályog kialakulása ellen.

A kvercetin egy ún. flavonol, egy másodlagos összetevő, mely természetes módon megtalálható a növényekben, legfőképp a hagymában, almában, sárgabarackban, cseresznyében és szőlőben. Ennek az anyagnak köszönhetik a növények és a gyümölcsök sárga festékanyagukat, így általában a zöldségek és gyümölcsök héjában található.

Erős immunfokozó, gyulladáscsökkentő és széles spektrumú vírusölő hatással bír. 
Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által finanszírozott, 2007-ben közzétett kutatás azt bizonyította, hogy a kvercetin csökkenti a vírusos betegségek kockázatát, ami a szélsőséges fizikai stressz következtében egyébként alááshatja az immunrendszer hatékonyságát és hajlamosabbá tehet a fertőzésekre.

Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását, melyeknek a viharaktivitása többek között a súlyos COVID-19 fertőzés nyomán is az élettel össze nem egyeztethető folyamatok előidézésére képes. A kanadai kutatók, Chrétien és Mbikay a kvercetin vizsgálatát a SARS-járvány miatt kezdték, amely 2003-ban 26 országban söpört végig. Felfedezték, hogy a kvercetin származéka széles spektrumú védelmet nyújtott sokféle vírus ellen, beleértve a SARS-t.

A flavonoidok 
- mint növényi hatóanyagok
- megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérsékelik az érelmeszesedés veszélyét.

Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, és csökkentik a vérrögképződés esélyét. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.

Összetevők:
Coenzyme Q10 (98%), Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin, CD-polidextrin.

Minden kapszula széthúzható és a benne található hatóanyag anélkül is elfogyasztható!

Hatóanyagok 1 kapszulában:
1 kapszula tartalmaz:
Bioflavonoid 130 mg
- ebből polifenol 108,008 mg ± 10%
- ebből flavonoid 105,008 mg
- ebből quercetin 98 mg
rezveratrol 0,0096 mg
koenzim Q10 100 mg

Ajánlotti napi bevitel: 2 x 1 kapszula / nap.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres