Flavin7 termékek header

Crystal Complex Hepatop kapszula 100db

Cikkszám: 2276

Fogyasztói ár: 7400 Ft
Fogyasztói ár:
22 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Máriatövis, kolin és rezveratrol tartalmú készítmény, amelyek hatóanyagai segíthetik a máj működését, regenerációját és a méregtelenítést.

Máriatövis, kolin és rezveratrol tartalmú készítmény, amelyek hatóanyagai segíthetik a máj működését, regenerációját és a méregtelenítést.

A máj a szervezet metabolizmusában központi szerepet tölt be, legnagyobb mirigyszervünk, tömege felnőttekben 1,2-1,5 kg.

A máj összes feladata közül kétségtelenül a méregtelenítés a legfontosabb, de állandó raktározó szerepet is ellát. A detoxikálás mellett a beérkező vért tisztítja a lebontott vörösvérsejtek maradványaitól, amiből epefestéket (bilirubin) termel, melyet az epével választ ki (enélkül nem létezne a testünkben zsíranyagcsere).

A máj regenerációs képessége óriási, ezért igen nehéz tönkretenni, de azoknak akik kitartóan próbálkoznak azért idővel sikerülni szokott. Sajnos a rengeteg növényeken és gyümölcsökön alkalmazott permetszer mellett feldolgozott húsokban lévő adalékanyagok lebontása is a máj sejtjeit terheli.

Májbetegségek általános tünetei: Levertség, fáradékonyság, izom- és ízületi fájdalom, étvágytalanság, puffadás, a jobb bordaív alatt érzett tompa nyomásérzés vagy fájdalom, hányinger, láz, eltérések a laboratóriumi eredményekben.

Crystal Complex Hepatop készítmény négy komponensével:
- védheti a májsejteket
- segítheti a hepatociták regenerálódását
- csökkentheti a cirrhosis-os és zsírmáj kialakulásának esélyét

A KOLIN egyike a legfontosabb úgynevezett lipotrop anyagoknak. Ezek gondoskodnak a májban és másutt a zsírmolekulák feldolgozásáról és elszállításáról. Kolin nélkül veszélyesen felhalmozódik a zsír a májban és zsírmáj alakul ki.

A MÁRIATÖVIS kivonat akut és krónikus májkárosodások (alkoholizmus, hepatitis stb) megelőzésében és kezelésében használható.A Sylimarin védi a májat a toxikus anyagokkal szemben, lassítja a májkárosodást, gyorsítja a szövetek regenerációját, és segíti a további károsodások kivédésében.

A RESVERATROL molekula májvédő jelentősége közismert a tudomány világában, mivel képes a májban felgyülemlett zsír mennyiséget csökkenteni. Főként a lipogenesis csökkentésével, valamint az oxidációs stressz és a gyulladások redukálása által.

Egy 2007-es írországi in vivo patkányokon végzett ethanolos májkárosodással járó kísérlete bebizonyította, hogy a PHYLLANTHUS AMARUS jelentősen képes javítani a roncsolódott májszöveti regenerációt és segít normalizálni az ismert májfunkció értékeket.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

Hatóanyagok

1 kapszula

3 kapszula

Kolin

98 mg

294 mg

Sylimarin

45,6 mg

126,8 mg

Rezveratrol

48,46 mg

145,38 mg

Phyllanthus amarus

274,55 mg

823,65 mg

 

Ajánlott napi bevitel:
- 3x1 kapszula / nap.

 

Májkárosítók a mindennapjainkban:
fe

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fontos információ az étrend-kiegészítőkről:

A hatályos törvényi előírás szerint kötelességünk felhívni a figyelmét a következőkre vásárlás előtt: az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani, fogyasztásuk nem helyettesiti a szakszerű orvosi ellátást. A honlapon található információk csak tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek, a gyártó valamint tudományos publikációk, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, ezért amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépje túl. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres