Flavin7 termékek header

Flavin7 p53 Balance 7x100 ml

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 47200 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Azok számára akik nem kérnek a mutációkból és támogatni szeretnék az egészséges egyensúly megtartását.

Főbb hatásterületek:

- gyulladásgátló
- daganatellenes hatás
- immunrendszer erősítése
- hajszálerek erősítése, érelmeszesedés csökkentése
- elsősorban a prevenció, megelőzés területére

Termékismertető
Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsavakat tartalmazó összetétel, ionofor technológiával.
7 fajta, jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök  hatóanyagaival.

Néhány kiemelt összetevő:  Flavin7 Bioflavonoid complex, DH-QUERCETIN, LUTEOLIN, RUTIN, RESVERATROL, HESPERIDIN, EGCG, CD-polidextrin
Aktív ciklizált flavonoidok: Dihidroquercetin, Isoquercetin, Apigenin, Sylimarin, EGCG, Quercetin, Hesperidin, Luteolin, Rutinum, Resveratrol

Összetevők: Szűrt-tisztított víz, Flavin7Bioflavonoid Complex (vörös szőlő mag-héj; cirok mag-héj; feketeszeder mag-héj; feketecseresznye mag-héj; feketeribizli mag-héj; pirosribizli mag-héj; szilva héj; alma héj szárított örleménye); meggyszár őrlemény; CD-polidextrin; glicin; dihidroquercetin (98%); isoquercetin (95%); cink-klorid; búzacsíra szárítmány; brokkolicsíra stárítmány; lucernacsíra szárítmány; tea poliphenol (EGCG 50%); kamilla virág kivonat (apigenin 98%); Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%); Polygonum cuspidanum gyökér kivonat (Resvetartol 98%). Szinezék: Vitis Red 4P-WS (antocianin (4%); Sophora Japonica L. kivonat (quercetin 98%); Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%); földimogyoró liofilizált koncentrátum (luteolin 98%); rutin (rutinium 95%). Édesítőszer: Stevia (Steviol-glikozid).

Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, gyógynövény kivonata.

A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.A Flavin7 Cyclo Cyto ital növényi flavonoidok  kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe.A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat.  Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.) A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

A termékben található hatóanyagok képesek aktiválni a p53-as gént!

De mi a p53-as gén?
Amikor az osztódásra és a sejt halálára vonatkozó genetikai utasításokba hibák csúsznak és a kijavításuk sem sikerül, a sejt irányíthatatlan módon osztódni kezd. A hibás utasítások minden utódsejtbe bejutnak. Az eredeti hibás sejtből kialakuló tumoros sejtvonal halhatatlanná válik, ez később daganatos megbetegedést okozhat.

Bizonyos gének képesek megakadályozni a sejtek olyan jellegű átalakulását, amely daganatok képződéséhez vezet. 
Innét kapták nevüket is: daganatelnyomó (tumorszupresszor) gének.A tumorszupresszor gének az emberi daganatképződés szempontjából fontosabbak.
Talán legismertebb a p53 jelzésű, amely az emberi daganatok több mint felében hibás (mutáns) formában van jelen, így meghibásodása sokféle tumor kialakításáért felelős.
A p53 gén, más néven TP53 a sejtciklus szabályozója és tumorszupresszor is egyben. A soksejtű élőlények számára kulcsfontosságú, hogy visszaszorítsák a daganatok kialakulását.

A p53-at a genom őrzőjének is nevezik, utalva ezzel a genom mutációk elleni védelemben játszott szerepére.
A p53 fehérje (protein 53) a sejtek életének szabályozásában, a DNS javításában és az ún. programozott sejthalálban, az apoptózisban játszik szerepet.

A p53 gén mutációját (átalakulását) többek között a tüdődaganatok mintegy 50-70%-ban ki lehet mutatni, és feltehetőleg ez is szerepet játszik az ellenőrizhetetlen sejtszaporulatban.

Funkciója:
- A p53 számos tumorellenes mechanizmussal bír
- DNS károsodást helyreállító fehérjéket aktiválhat.
- Képes blokkolni a sejtciklust a G1/S átmenetben.
- Apoptózist, azaz sejthalált is kiválthat.

Szerepe a betegségekben
Ha a p53 gén megsérül, a tumorok visszaszorítása jelentős kárt szenved. Azok az egyének, akik a p53 génjének csak egy kópiáját öröklik, nagyobb valószínűséggel fognak szenvedni valamilyen tumortól. A p53 a sejtekben is károsodhat mutagén hatásokra, vegyszerekre, sugárzásra vagy vírusok miatt. A humán tumorok több mint 50%-ában kimutatható a p53 valamilyen mutációja.A p53-as gén helyreállításával lényegesen lecsökken a tumoros sejtek burjánzásának lehetősége, ezáltal a daganatos megbetegedések kockázata!
/Forrás: daganatok.hu, origo.hu, wikipédia.hu/

További kedvező hatások:
- Ionofor hatás: hatóanyagok a sejten belül is.
- Hatékony felszívódás a ciklodextrin által.
- (Fogyasztása: 2-3 percig a nyelv alatt tartva)
- Kategóriateremtő innováció ionofor bioflavonoidokkal

Ionofor hatás:
Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a daganatellenes hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így hatékonyabban tudják a daganatos sejtek osztódását megakadályozni.

Hatékony felszívódás:
A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

Összességében:
A hatóanyagoknak és a technológiának köszönhetően a flavonoidok bio-hasznosulása a bázis értékről 50 – 200 szorosára növekedett. A további hatóanyagok és a ciklizálás a természetes daganat ellenes védekezést reaktiválja.A hatóanyagok koncentráltabbak és hatékonyabbak a célterületen, a daganatsejtekben és környezetükben.

Polifenol/flavonoid tartalom: 1.812g/20 ml

Felhasználási javaslat:
10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 20 ml/nap, nyelv alatt tartva 2-3 percig!Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés:
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.

A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres