Flavin7 termékek header

Floressence Synbiotic 500 ml

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 35100 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A közkedvelt Biosa Flora továbbfejlesztett változata, probiotikumok, prebiotikumok, gyógynövények és flavonoidok komplexe, amely ionofor technológiával készül!

A közkedvelt Biosa Flora továbbfejlesztett változata, probiotikumok, prebiotikumok, gyógynövények és flavonoidok komplexe, amely ionofor technológiával készül!

Főbb hatásterületek:
- bélrendszer és emésztőrendszer;
- krónikus fáradtság;
- több gombabetegség;
- számos allergiabetegség;
- ízületi bántalmak, reuma;
- gyomorfekély;
- májbetegség;
- hasnyálmirigy gyulladás;
- alapvető hatásai vannak, pl. a gyomorrontásra is.


Összetevők:

Gyógynövények: Ánizs, édesgyökér, édeskömény, bazsalikom, római pipitér, turbolya, borsmenta, fekete bodza, rozmaring, orvosi zsálya, kakukkfű, borókabogyó, oregáno, csalán, angyalgyökér, gyömbér, kapor, fokhagyma, petrezselyem.

Baktérium kultúrák:
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus casei
- Lactococcus lactis
- Bifidobacterium longum
- Lactobacillus rhamnosus
- Ligilactobacillus salivarius

Bioflavonoidok: Vörösszőlőlé, feketeszederlé, feketecseresznyelé, feketeribizlilé, bodzalé, kökénylé, szilvalé, cirok-, szőlő-, feketeszeder-, feketeribizli magjai héjai extraktja.

Hatóanyagok: 
gyógynövények, hasznos baktériumok, enzimek, flavonoidok, egyéb növényi antioxidánsokEgészségünk megőrzésében fontos szerepet játszik a bélflóra, ami kb. 400-500 féle baktérium közös lakhelye, melyeknek együttes súlya kb. 1-1,5 kg.Becslések szerint ez kb. 100 milliárd baktérium, tízszer annyi, mint ahány sejtünk van.Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét, 95-98%-ot.A felnőtteknél az elfogadható alsó érték kb. 40-45%, ezzel szemben egy felmérés szerint a magyar felnőtt lakosság vastagbelében a hasznos mikrobák aránya nem haladta meg a 12%-ot, jellemzően 1-2% között mozgott.Az emberi testben élő mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer a mikrobiom.

Az egészséges bélflóra feladatai:
- enzimek termelése, tápanyagok emésztése, a nyomelemek hatékony felszívódása
- immunanyagok termelése (70%), fenntartó és regeneráló hatás az immunrendszerre
- K- és B-vitamin termelés
- nyálkahártyasejtek védelme és regenerációja 

A bélflóra ellenségei:
- dohányzás
- rendszeres alkoholfogyasztás
- stressz
- környezeti tényezők
- helytelen táplálkozás
- antibiotikumok szedése
- kemoterápia
- radiológiai kezelések
- egyes gyógyszerek
- bizonyos betegségek

Manapság sokkal több szintetikus, tartósítókkal és színezőanyagokkal teli élelmiszert eszünk, mint nagyanyáink. Viszont ezekkel az ételekkel inkább a káros baktériumokat tápláljuk, amik így erőteljes szaporodásnak indulnak, és a bélflóra egészséges egyensúlya ismét könnyen felborulhat.

Mik is azok a probiotikumok?
Probiotikumnak nevezzük azokat a baktériumokat, gombákat, melyek szájon keresztül bejutva, élve elérik a vastagbelet, majd ott megtapadva (colonisatio) a gazdaszervezet számára hasznos funkciót töltenek be.Másként megfogalmazva olyan élő microbialis táplálékkiegészítők, melyek a bélflóra egyensúlyának pozitív irányú megváltoztatásával a szervezet állapotát javítják.

A probiotikumok feladata az emésztőrendszerünkben.
Beleink testünk azon részei, melyek a legközelebbi kapcsolatban vannak a külvilággal, és annak minden változására reagálnak.
A bélflóra baktériumai folyamatosan változnak:
-diéta,
-klimatikus tényezők,
-nehéz ételek hatására.

Az antibiotikumok, és a probiotikumok.
A probiotikumokat leggyakrabban az antibiotikum kúrák pusztítják.Az antibiotikumok hatóanyagai a káros betegségeket okozó baktériumok mellett a hasznos baktériumokat is pusztítják.Ezek következménye, hogy elpusztulhat a bélflóra jelentős része, így a nem kívánatos (káros) baktériumok kerülhetnek túlsúlyba.

Miért fontosak a probiotikus mikroorganizmusok?
- Képesek túlélni a gyomorsav és vékonybél emésztőenzimjeinek pusztító hatását.
- A vastagbélbe jutva elszaporodnak.
- Védenek a káros mikroorganizmusoktól.
- Szabályozzák a béltraktus működését (normális széklet ürítés).
- Jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre.
- Szavatolja a tápanyagok optimális felvételét és védi a szervezetet.

A gyógynövények kiválasztása jó hatással van az emésztésre és a testet fontos antioxidánsokkal látja el, melyek megvédenek az oxidációs folyamatoktól és segítik a helyes működést. Eredmény  a bélrendszerben  visszaálló biológiai egyensúly.

Fontos szerepet játszhatanak:
- daganatok elleni védelemben.
- vérnyomás szabályzásában.
- gasztroenteriális fertőzések elleni védelemben.
- tejcukor-intolerancia tüneteinek enyhítésében.
- gyomor és a húgyivarszervi szervek megóvásában.

Legújabb kutatások szerint az élő baktériumkultúrás táplálékok fogyasztásának egészségügyi szerepe 3 csoportra osztható:
- gátló szerep
- tisztító szerep
- karbantartó szerep

Szavatolja a tápanyagok optimális felvételét és védi a szervezetet. A gyógynövények kiválasztása jó hatással van az emésztésre és a testet fontos antioxidánsokkal látja el, melyek megvédenek az oxidációs folyamatoktól és segítik a helyes működést.Eredmény  a bélrendszerben  visszaálló biológiai egyensúly.

Mik azok a prebiotikumok?
A prebiotikumok olyan élelmiszer-összetevők, melyekre nem hatnak a gyomor és bélrendszer felső szakaszának emésztőenzimei, éppen ezért változatlan formában képesek eljutni a vastagbélbe, s ott képesek serkenteni a jótékony hatású baktériumok szaporodását.

A flavonoidok hatása a bélmikrobiomra
A prebiotikum-szerű összetevők, például a flavonoidok, polifenolok serkentik a hasznos mikrobák növekedését és jótékony metabolitok termelését, amelyek közvetlen előnyökkel járnak a gazdaszervezet számára, ugyanakkor védelmet nyújtanak a kórokozók ellen és fenntartják a bél ökoszisztémájának egyensúlyát.Megfigyelték, hogy a vastagbélrákos betegek hasmenései csökkennek a probiotikumok és prebiotikumok szedése során.A flavonoidokban gazdag élelmiszerek bevitelét összefüggésbe hozták a vérnyomás klinikailag releváns csökkenésével. A tanulmányba több mint 900 felnőttet vontak be. A bél mikrobiom összetételét és étrendi információkat vizsgáltak a vérnyomás értékek mellett.Bélmikrobiom kulcsszerepet játszik a flavonoidok metabolizálásában, ezáltal flavonoid-anyagcsere egyéni változékonyságában. Az egészséges bélflóra fokozza a flavonoidok kardioprotektív, vérnyomáscsökkentő hatását. A szinergizmus az a jelenség, amikor két különböző hatóanyag egy időben alkalmazva egymás hatását támogatja és erősíti. A szinbiotikumok a probiotikumok és a prebiotikumok együttesét jelentik, vagyis olyan készítményeket, melyek alkalmazása során a két tényező előnyös hatása összegződik.

A készítmény szinbiotikum, amely prémium szintre lett emelve!
CD - Ciklodextrin = hatékonyabb felszívódás. Ennek köszönhetően kb. 10-20-szoros a felszívódási hatékonyság!
Cink + Quercetin = ionofor technológia. A quercetin ionofor tulajdonsága révén képes a sejtmembránon átjuttatni a Cink-ionokat. Ennek azért van fontos szerepe, mert a SARS CoV-2 vírus sokszorozódásához szükséges enzim működését képes leállítani a sejtbe juttatott (ún. intracelluláris) cink. Eredményeként a vírus nem képes többszörözni önmagát
Glabridin prémium flavonoid = A glabridin antioxidáns hatása mellett hatékony a funkcionális diszpepszia tüneteinek kezelésében, Helicobacter pylori szaporodás gátlában, fekélyellenes és gyulladáscsökkentő hatású.
100x-os hatékonyság = 6x több hasznos baktérium, mely a technológiai nyereségnek köszönhetően több mint 100x hatékonyságú.

Közvetlen hatás

A készítmény közvetlenül hat a bélnyálkahártyára és mindenek előtt a bélbetegségeknél hatékony a gyógyításban. pl.  vékonybélgyulladás, élelmiszer intolerancia, szorulás, Candidiasis, stb.

A FLORESSENCE célja az emésztőrendszer kiemelt támogatása a metabolizácios folyamatok optimalizálásában, a szív- és érrendszer védelmében, valamint a daganatok kialakulása és a vírusok elleni küzdelemben.

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében! 

Felhasználási javaslat: 
felnőtteknek napi 20-30 ml. Gyermekeknek 1 éves kortól, napi 5-10 ml.Vízzel, vagy gyümölcslével hígítva ajánljuk a fogyasztását!Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

FIGYELMEZTETÉS!

A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe.Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres