Flavin7 termékek header

Flavin7 PQQ 90 kapszula

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 30700 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A PQQ egy vitaminokhoz hasonló vegyület, amelyre feltétlenül szükség van a sejten belüli energia működéséhez.

A PQQ egy vitaminokhoz hasonló vegyület, amelyre feltétlenül szükség van a sejten belüli energia működéséhez.

Főbb hatásterületek:

- elengedhetetlen a sejtek működéséhez
- az agy optimális energiatermeléséhez
- támogatja a memóriát, a koncentrációt és a vitalitást
- hatékony antioxidánsok
- alvás és hangulat javítása
- cukorszint karbantartása

Összetevők: PQQ (pyrroloquinoline quinone), CD-polidextrin, Flavin7 bioflavonoid komplex (vöröszőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye mag-héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány, HPMC kapszula (hipromellóz, cink-oxid, sűrítőanyag, emulgálószer).

A PQQ-t, a szervezet nem tudja szintetizálni, előállitani, éppen ezért egy meghatározott nélkülözhetetlen tápanyag a szervezetünk számára, amelyet  más utakon keresztül kell pótolni.

Kutatások szerint a PQQ segíti az új mitokondriumok termelődését az öregedő sejtekben. Ez azért fontos, mert, ahogy a kor előrehaladtával a mitokondriumok gyengülnek és elhalnak, a sejtenergia csökken. Az eredmény a test és az immunrendszer gyorsuló öregedése.

A mitokondriumok apró erőművekként viselkednek.

Más szóval, a mitokondrium, az a "motor” amely táplálja és irányitja a sejtek működését.A megemésztett tápanyagot energetizáló vegyületekké alakítják, melyekre a sejteknek szükségük van a megfelelő működéshez.A legtöbb sejtfunkció folyamatos mitokondriumokból származó energiaellátásra szorul az olyan alapvető tevékenységekhez, mint a növekedés, a regenerálódás és a reprodukció.Életünk során a mitokondriumaink osztódnak, amivel reprodukálják önmagukat - ezt a figyelemreméltó folyamatot mitokondriális biogenezisnek hívjuk. A kor előrehaladtával azonban ez a folyamat lelassul.

Az egészséges agyi öregedés

Az agy az egyik legaktívabb szervünk anyagcsere szempontjából. Mivel a PQQ képes mitokondriális növekedést előidézni, kutatók úgy gondolták, hogy jótékony hatása lehet a kognícióra, illetve az agy egészségére.A mitokondriális biogenezis kulcsfontosságúnak bizonyult a neurodegeneratív betegségek és a kognitív leépülés ellen vívott küzdelemben.

Az új kutatások fényében valószínűnek tűnik, hogy a PQQ kulcsszerepet játszik az öregedés ellen vívott harcban, helyreállítja a fiatalos funkciókat, valamint az állatkísérletek tanúsága szerint meghosszabbítja az életet.

A PQQ és a sztrók

A sztrók továbbra is a bénulás, az emlékezetvesztés, az idősek otthonába kerülés és az idő előtti halál egyik elsődleges okozója.A PQQ-nak abban is szerepe van, hogy védi az agyat a sztrók hosszú távú pusztításaitól.Laboratóriumi vizsgálatokban a PQQ csökkentette az iszkémiás károsodást, potenciálisan javítva ezzel a sztrók utáni életminőséget.Az idősödő egyének szempontjából az öregedést lassító tulajdonságai mellett a PQQ azon tulajdonsága a legfontosabb, hogy képes megvédeni az agyat a traumatikus sérülésektől, illetve a sztrók által előidézett károsodásoktól.

A PQQ meghosszabbítja az életet

Azon túl, hogy a PQQ elősegíti a mitokondriális növekedést, más érdekes hatásai is vannak.Számos friss tanulmány kimutatta, hogy a szirtuinok segítenek a sejtegészség megőrzésében, megvédenek a betegségek okozta, illetve korral járó funkcióvesztéstől, és ezáltal szerepük van az élet meghosszabbításában.A PQQ nemcsak elősegíti a mitokondriális biogenezist, hanem számos más életet meghosszabbító és egészségmegőrző mechanizmust is aktivizál és támogat.A megnövekedett PQQ bevitel bizonyítottan segíti az egészséges agyműködést, illetve segít megelőzni a korral járó kognitív funkciók romlását, beleértve a sztrók okozta demenciát és az Alzheimer-kórt.Mivel a szervezetünk nem termel PQQ-t, azt a táplálékunkkal vagy étrend kiegészítőkkel kell magunkhoz vennünk.

A PQQ további előnyei:

- csökkenti a gyulladásokat
- csökkenti az idős emberek memória problémáit
- javíthatja az alvás minőségét
- javíthatja a hangulatot
- csökkenti a stressz negatív következményeit
- antidiabetikus hatás a 2.-es tipusú cukorbetegeknél
- növeli az állóképességet

Az eddigi humán vizsgálatokban általában 20 mg PQQ-t használtak naponta.

 Flavin7 bioflavonoid komplex

A flavonoidokról röviden.

Antioxidáns hatás:

- A flavonoid típusú vegyületek szerkezetüknek köszönhetően jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek.
- Rendszeres fogyasztásuk csökkentheti a környezeti hatások által a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan működését.
Csökkenthetik az érelmeszesedést:
- Az érelmeszesedés a szervezetben bárhol kialakulhat a verőerek falán, tipikusan a szívkoszorúereken, a végtagokban és az agyi erekben jelentkezik.
Számos tudományos közlemény támasztja alá, hogy a flavonoidok rendszeres fogyasztása esetén antioxidáns és érfalstabilizáló hatásuk révén lassítják, gátolják a meszesedés kialakulását.
Szív- és érrendszer védelme:
- A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve ezzel az érfalak rugalmasságát.
- Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthetik a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejtenek ki trombózis ellen.
Allergiaellenes hatás:
- Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.
A flavonoidok egyéb kedvező élettani hatásai mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek.

CD-polidextrin:
Hatékony felszívódás:
A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.
Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.
Ennek köszönhetően kb. 10-20-szoros a felszívódási hatékonyság!

Hatóanyagok ajánlott napi bevitelben:
1 kapszula
Bioflavonoid 460 mg
- ebből polifenol 153,5 mg
- ebből flavonoid 107,5 mg
- ebből rezveratrol 0,15 mg
PQQ 20 mg

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

Felhasználási javaslat:
1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x1 kapszula/nap.
Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres