Flavin7 termékek header

Villarosa gél 40gr

Cikkszám: 66

Fogyasztói ár: 7200 Ft
Fogyasztói ár:
16,9 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Esszenciális növényi olajokat és Wild Yam növényi extraktumot tartalmazó készítmény.

Esszenciális növényi olajokat és Wild Yam növényi extraktumot tartalmazó készítmény.

A természetes hormon forrása. A szintetikus hormonokkal szemben a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek.Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progreszteronszerű anyagainak felhasználása. A Wild Yamból könnyen kinyerhető, átalakítható a hatóanyag, és jó minoségű, megbízható természetes hormon tartalmú termék készíthető belőle, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz. A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonai között.Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem  betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormon szint csökkenése következtében alakul ki. Összetevők:
Ioncserélt víz, Wild Yam, Carbopol 940, Cetiol OE, Nátrium-hidroxid, Metil-parahidroxi -benzoát, Propil-parahidroxi-benzoát, Eukaliptusz olaj, Rozmaring olaj, Levendula olaj, Bazsalikom olaj, Szerecsendió olaj, Boróka olaj, Geránium olaj, Neroli olaj, Szantálfa olaj.

Alkalmazása: elsősorban menstruáció idején javasolt.
Az előírt mennyiséget masszírozzuk el a kézfejen, az arcon, vagy alhasi tájékon egy tenyérnyi területen. Ciklus esetén: 1-6 napon 0,25 ml (1/4 teáskanál) 7-20 napon 2 x 0,25 ml (reggel-este) 20-28 napon 0,5 ml Ciklus hiányánál: napi 0,5 ml A termékek folyamatos használata javasolt.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres